AFA Domeny

Vestuari d’intercanvi: aprofitem la roba

Benvolgudes families de Domeny,

 

Des de la comissió de vestuari de l’AFA us fem arribar el formulari per tal de sol.licitar la roba del vestuari de l’escola que tenim la comissió per distribuir gratuitament a les families sòcies. Al formulari hem posat les peces de roba i les talles que disposem i s’obrirà el proper divendres dia 10/09/2022 a les 21:00 i es tancarà el divendres de la setmana vinent, o sigui el 17/09/2022 tambe a les 21:00.

L’assignació de les peçes es fara per ordre d’entrada del formulari, per la qual cosa us recomanem que feu la sol.licitud quan abans millor, ja que disposem d’un numero limitat de peçes. L’entrega es farà al llarg de la setmana del 19 al 23 de setembre, quan les mestres de cada curs entregaran la roba als nens.

Adjuntem l’enllaç al formulari:

Sol.licitud de vestuari d’intercanvi

Recordem que per tal de poder accedir a aquest servei que ofereix l’AFA s’ha de ser membre de L’AFA i haver pagat la quota corresponent a aquest curs.

També aprofitem per recordar que i ha un grup de telegram (Vestuari segona mà Domeny) on les famílies intercanvien peces del vestuari en desús per tal d’intercanviar-les amb altres famílies de l’escola.

 

Salutacions,

 

Comissió de vestuari de Domeny