Extraescolar de Música.

L’escola de música.

L’Escola de Música Pitus i Flautes neix de la mà d’alguns músics de la comarca motivats per crear un espai d’aprenentatge musical obert, creatiu i dinàmic al servei de nens i nenes interessats en aprendre i compartir la música. La filosofia educativa de l’escola es basa en que l’aprenentatge musical rau en la diversió i l’enriquiment personal. La música és una eina per passar-ho bé i compartir moments i vivències. Basant-nos en aquesta premissa la tècnica i el coneixement sobre la música s’assimilen còmodament i amb passió, ja que la música, per davant de tot, cal viure-la.

Sensibilització musical per a P3, P4 i P5.

Vols que el fill/a gaudeixi cantant i ballant? És un/a potencial artista? En aquest rang d’edat es treballa el ritme, el cant i l’expressió artística a partir de jocs i cançons. Ens centrem en explorar, conèixer i experimentar les possibilitats que ofereix la música des de la veu, el cos, els sons, els objectes, els jocs, els instruments… S’introdueix la pràctica amb instruments com els boomwhackers, el xilòfon o la percussió.

Potenciem la creativitat dels les alumnes per viure la música com una eina per a divertir-nos tot cantant, ballant i jugant.

Horaris: Dilluns de 16.30 a 17.45 h

Preu: 25€/mes

A continuació teniu la fitxa d’inscripció i la fitxa de drets d’imatge pel curs 2021/22:

(Cal omplir-les i enviar-les a escola@pitusiflautes.com)