Reunio01Què és l’AFA?

L’AFA és una associació sense ànim de lucre, formada per la immensa majoria dels pares i mares de l’escola, que com a socis gaudeixen d’una sèrie d’avantatges i serveis pels seus fills i filles.
Com a associació, l’AFA té una sèrie d’obligacions, entre elles, una que és per a tothom, la de pagar una quota anual de 35 euros. De la resta d’obligacions se’n fa responsable la Junta Directiva de l’AFA.
Per a qualsevol consulta podeu escriure un correu a afa@afadomeny.cat o bé utilizar el formulari de contacte.

Qualsevol pare o mare pot formar part de la junta directiva, per tal de treballar i millorar qualsevol aspecte que afecti a l’escola dels seus nens/es. La resta de pares i mares són degudament informats de les decisions que es prenen mitjançant assemblees generals o bé comunicats interns.

Quines són les tasques de l’AFA?

La Junta Directiva de l’AFA està formada per comissions o seccions. Cada comissió s’encarrega de gestionar o és responsable d’alguna activitat o servei.

SERVEI DE MENJADOR. No és competència de l’escola ni de cap òrgan administratiu. Aquest servei cobreix les hores no lectives entre les 12.30 i les 15.00 h. L’utilitzen un 90% dels nens i nenes de l’escola. L’AFA ha contractat els serveis d’una empresa que s’encarrega del monitoratge, del servei de cuina i del cobrament dels rebuts. Podeu consultar preus i obtenir més información a l’apartat de menjador, o bé dirigint-vos a la junta directiva, o bé a qualsevol pare o mare que utilitzi aquest servei.

SERVEI D’ACOLLIDA. Entre les 7.45 i les 9.00 h. del matí. Es poden escollir diferents hores d’entrada.

Altres serveis o activitats són: EXTRAESCOLARS, ROBA ESCOLAR, FESTES, AFERS EXTERIORS, BIBLIOTECA…

L’AFA, com a associació, pot demanar tot tipus de subvencions i ajudes a les diferents administracions. Així, d’aquesta manera, se li han concedit subvencions pel Servei d’Acollida, per material esportiu, per comprar jocs pel pati de l’escola (tipus cabana o tren i un joc de molles de 4 places).

L’AFA també fa projectes coordinats amb la direcció de l’escola, per equipar-la amb més recursos, com ara pissarres digitals, teatre al gimnàs, fundes de tauletes Ipad…

Què es fa amb els diners de les quotes?

Els diners de les quotes dels socis serveixen per:

  • Comprar diversos materials que es necessiten a l’escola. Radiocassettes, càmeres de fotos, mobles, joguines pel pati (carretons, galledes, pales, pilotes…), assecadors per vestuaris,
  • Material de psicomotricitat i esportiu.
  • Filiació de l’AFA a la FAPAC (Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes de Catalunya).
  • Assegurança per a totes les tasques que organitza l’AFA.
  • Material que es pugui utilitzar en festes com la Castanyada, la de Nadal, la de Primavera o la festa de Final de Curs.
  • Oferir una auxliar de conversa d’anglès en horari lectiu.
  • Projectes acordats amb l’escola.
  • I moltes coses més!

Per això és molt important i necessari que tothom es faci soci de l’AFA, ja que quan més socis siguem, més coses es podrán organitzar i realitzar.

Com em puc fer soci?

Al final del curs se us fa arribar un díptic amb informació de l’AFA i un full amb les dades per poder fer un ingrés mitjançant caixer automàtic o bé fer una transferencia bancària, per pagar la quota del curs següent.

Descarregar document

Si teniu qualsevol dubte ens podeu fer la consulta mitjançant l’apartat contactar d’aquesta web o bé a la bústia de suggeriments de l’AFA que hi ha al costat de la secretaria de l’escola.

SER DE L’AFA NO ÉS UN CAPRITX, ÉS UNA NECESSITAT!!!