Rítmica

Extraescolar de Rítmica realitzada per l’A.E. Rítmica Quart.

L’Associació Esportiva Rítmica Quart, és una associació sense ànim de lucre amb l’objectiu de promoure l’esport. La principal activitat que durà a terme és la gimnàstica rítmica.

L’entitat és un projecte amb la intenció d’oferir una activitat esportiva on el nen o la nena, a més d’aprendre l’esport de la gimnàstica rítmica, es formi com a persona, aprengui a relacionar-se, a moure’s i a adquirir autonomia motriu, i finalment adquireixi uns hàbits saludables tant a nivell psicològic com físic. Per aquesta entitat el factor recreatiu apareix implícit en el fet de realitzar una activitat que els aporta satisfacció pel fet mateix de la pràctica.

Hem de tenir en compte que es una activitat extraescolar on les nenes venen amb ganes de divertir-se, per aquest motiu es trien  activitats en funció del nivell i edat de les nenes, així a través dels jocs aprenen i guanyen flexibilitat, equilibri i potencia de salt.

Fitxa d’inscripció, drets d’imatge i domiciliació bancària.

(Podeu retornar els documents emplenats per correu electrònic a ritmicaquart@gmail.com o entregar-la el dia de la reunió informativa)

Descarregar document

 

Diumenge 31 de gener de 2016 es va celebrar al pavelló de Vilablareix la primera fase de la Lliga Territorial de Gimnàstica Rítmica. Les alumnes de l’Escola Domeny que fan l’activitat extraescolar de Gimnàstica Rítmica hi van participar i dos conjunts van quedar classificats en cinquè i tercer lloc. Enhorabona,…
Llegiu més