Festes

Comissió de festes.

La comissió de festes es dedica a organitzar totes les festes gestionades per l’ AFA, unes en horari escolar i d’ altres fora de l’horari escolar.

La primera festa que s’ organitza és la de la Castanyada. Es couen castanyes per a tots els infants i es fa una petita representació del conte de la Castanyera.

Al desembre es prepara la festa de Nadal,a la que segons els anys es fan quines, espectacles varis, rifes…

Passat el primer trimestre, la primera festa que es fa és la de Sant Jordi. Els pares i mares preparen una petita representació de l’ obra de Sant Jordi i també es fa la Fira de l’ intercanvi de llibres, en la que es poden canviar els llibres que ja no mireu per d’ altres que us interessin.

Festes Primavera

Al maig es fa la Festa de primavera, on es fan curses per nivells i diferents tallers, com ara cupcakes, maquillatge, tatoos…

I així arribem a l’ última de les festes, la festa de final de curs. En aquesta festa es poden fer, des de petites exhibicions d’algunes de les extraescolars, fins a espectacles infantils, jocs varis…i acabem la festa amb un sopar de germanor i música per a ballar.

FestesAquest curs 2014/15 la comissió de festes ha fet un calendari dels alumnes i personal de l’ escola. Amb els diners recollits es  cobreixen les despeses de totes les festes.