Afers Exteriors

Comissió d’afers exteriors o relació amb entitats veïnals.

La Comissió d’Afers Exteriors pretén ser un vincle amb el barri on s’ubica l’Escola de Domeny, mitjançant relacions amb el Centre Cívic Ter i totes les entitats i les seves activitats, cursos i propostes. Actualment disposem de la “Pissarra del Ter” com a eina comunicativa (fulletó trimestral).

Fem aportacions en tot el que sigui interessant per la nostra mainada i les seves famílies, sense deixar de banda projectes solidaries puntuals que requereixen la nostra ajuda.

Exemples d’activitats i projectes realitzats darrerament

Col·laboració amb el Centre Cívic Ter en la Organització del Parc de Nadal (PIN de Nadal).

Projecte de Capgròs Llibrerenga (amb l’aportació econòmica del Centre Cívic Ter al tallerista Nuxu Perpinyà).

Participació en la organització del Carnestoltes de l’esquerra del Ter. Fem aportació económica per la xocolatada del Carnestoltes com les altres entitats del barri.

Col·laboració amb el Centre Cívic Ter per a la organització de la Setmana de la Felicitat que es va fer el Març del 2015.

Tenim lligams amb altres entitats del barri/sector amb les que col·laborem puntualment, com són Caixa de Trons, Grup Excursionista Taialà, Associació Xarop Clown (venda de butlletes)…

Participació en el procés de creació dels capgrossos del sector Benet i Carme, i també en la seva presentació en societat.

Benvingudes, famílies, Des del centre cívic Ter ens fan arribar la primera pissarra del curs. Hi ha varietat d’activitats interessants i inclou vàries propostes que hem fet des de la comissió d’afers exteriors de l’AFA Domeny.      

El dia 20 de març és el Dia Internacional de la Felicitat. Des de diferents serveis, associacions i grups del Sector de l’Esquerra del Ter i de Sant Gregori s’han sumat a aquesta iniciativa. Tot seguit us fem arribar la programació perquè ho pugueu gaudir amb la família:

Ja tenim aquí la nova Pissarra del Ter, la de Nadal. Veureu a la Pissarra que els dies 27, 28 i 29 de desembre hi ha previst el V Parc Infantil de Nadal. Com ja sabeu, aquest parc està organitzat pel projecte pissarra del Ter (AFA de les escoles de Balandrau,…
Llegiu més

Aquests dies anireu veient que ja s’han penjat pel barri els cartells que anuncien el proper Mercat d’intercanvi i Fira de 2a mà infantil. Tots aquells interessats en tenir-hi una taula, us heu de posar en contacte amb el Centre Cívic Ter per poder fer la reserva. Durant la fira…
Llegiu més

Pissarra del Ter amb les activitats proposades per aquest estiu. Descarregar document