Extraescolar de Circ.

El circ és una de les activitats més divertides però alhora exigents a tant a nivell corporal com intel·lectual. Volem donar a conèixer diferents disciplines circenses com les xanques, l’acrobàcia, els equilibris amb objectes i teles; tot creant un espai didàctic a través del joc i l’experimentació de la mà d’autèntiques professionals.
L’associació cultural estampades neix el 2010 amb l’objectiu de donar continuïtat als projectes creatius de diferents intèrprets gironines, que després d’anys d’investigació i treballs en diferents companyies i col·lectius, decideixen unir els seus esforços per a crear un projecte comú.
Des de la seva creació, les seves components han treballat diferents eixos. La creació d’espectacles de carrer, una eina per a fer visible el seu treball i inquietuds, i la pedagogia en dansa i tècniques de circ, per a apropar els interessats els seus coneixements i el seu treball d’investigació.
Estampades són professores de dansa aèria a l’EMDC, i professores de dansa creativa i circ en diverses escoles de la comarca. També imparteixen tallers intensius per a diferents centres cívics i col·lectius. Compten amb un ampli bagatge i anys d’experiència en el sector educatiu, havent format part també d’altres col·lectius docents com Associació La Perla per la Dansa i Educadansa entre d’altres.
Horari: Dijous de 16:30 a 18:00
Inscripcions 2020/21: