Preinscripció extraescolars curs 2016-2017

Des del dia 9 de setembre fins el dia 17 de setembre podeu omplir el formulari de preinscripció amb les activitats extraescolars pel curs 2016-2017. Marqueu les que us interessin. Durant la setmana següent les entitats es posaran en contacte amb vosaltres per formalitzar inscripcions amb dades bancàries, drets d’imatge…

Alguna activitat s’ha suprimit, respecte el juny, perquè ja s’han omplert amb les preinscripcions. Es mantindrà un ordre de llista respecte les sol.licituts en cas de molta demanda. Si properament hi ha vacants, us informarem.

El nombre de places per activitat és limitat. Si les inscripcions rebudes són inferiors al previst, de 8 a 10 inscripcions depenent de l’activitat,  la comissió d’extraescolars de l’AFA es reserva el dret de suspendre o modificar l’activitat corresponent. Per poder participar a aquestes activitats s’ha de ser soci de l’AFA.