IV Festa de primavera | Escola Domeny

A l’escola Domeny estem satisfets d’haver celebrat un any més la nostra festa de primavera. Aquest any les famílies hem viscut una festa ben complerta on cadascú ha participat en totes o algunes de les activitats ofertades: curses per edats, esports, exhibicions i tallers varis.

Des de la comissió de festes de l’AFA volem agrair a l’equip de voluntaris la seva aportació perquè la festa fos possible i estem satisfets de saber que els alumnes de l’escola s’ho van passar molt bé.

A continuació una mostra visual de la jornada i en breu us enviarem un correu-e amb un enllaç on podreu descarregar-vos més fotos de la festa com a record.

Curses per edats

Curses per edats

Curses per edats

Curses per edats

Diplomes i obsequis

Diplomes i obsequis

Diplomes i obsequis

Diplomes i obsequis

Pòdium

Pòdium

Pòdium

Pòdium

Tallers

Tallers

Escacs

Escacs

 

 

 

%d bloggers like this: