I això de les deixalles, com ho fem?

És important que com a pares col·laborem a que els nostres petits siguin conscients de la necessitat de gestionar bé els residus. Com ja sabeu una de les estratègies per gestionar-los bé i preservar el medi ambient és el reciclatge. És necessari que siguem models exemplars pels nostres fills i estiguem sensibilitats amb el tema.

Us demanem que durant la celebració de les diferents festes organitzades des de l’AFA i durant els berenars i àpats que s’organitzen per part de les famílies de 5è utilitzeu els diferents contenidors perquè puguem reciclar de la manera més correcte possible (contenidor de residus orgànics, contenidor dels envasos, i de paper i cartró principalment).

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Comissió de festes de l’AFA Domeny