La Castanyada

Castanyes per tothom
Castanyes per tothom

Un curs més hem gaudit de la Festa de la Castanyada a l’Escola Domeny. Des de la comissió de festes volem agrair a totes les persones que van fer possible la jornada la seva participació: des dels avis que ens van ajudar a preparar el foc i coure les castanyes, als pares i mares que van col·laborar preparant-les, als alumnes fent les seves paperines, a les nenes de segon que estaven pendents d’avisar-nos cada vegada que un voluntari volia accedir a l’escola per aportar el seu granet de sorra, a les mestres i al conserge per posar-ho tot tan fàcil, i a les mames voluntàries que van dissenyar, crear i explicar el conte de la Castanyera a tots els alumnes entusiastes amb la tradició.

Finalment, la vostra col·laboració i valoració ha estat positiva i això ens anima a seguir fent coses perquè els alumnes puguin gaudir dels seus amics i amigues de l’escola, en un espai diferent com són les festes organitzades des de l’AFA.

Conte de la Castanyera
Conte de la Castanyera