Festes curs 2015/2016

Festes

Des de la comissió de festes volem informar-te de les dates de les festes que organitzarem aquest curs a l’escola perquè puguis reservar-te els dies i gaudir de cadascuna d’elles amb tota la família.

Com ja saps, el 28 d’octubre celebrarem la castanyada, ja has vist el cartell a l’escola i has anat rebent els correus informatius. Les altres festes que estan previstes són: el 12 de desembre la de Nadal, el 22 d’abril Sant Jordi i Fira de l’intercanvi de llibres, el 21 de maig la de primavera i el 18 de juny la de fi de curs.

En totes elles necessitarem la col·laboració del màxim possible de famílies per així poder comptar amb els recursos humans i materials necessaris perquè aquestes siguin un èxit i els nostres fills i filles les puguin gaudir al màxim. Comptem amb tu!

Per qualsevol consulta o per si vols formar part del grup de persones voluntàries amb qui puguem contactar quan necessitem ajuda per tirar endavant les diferents tasques pots escriure’ns un correu-e a: festes@afadomeny.cat