Open Voleibol Domeny

El passat 23 de gener al Pavelló de Pont Major va ser l’escenari d’una jornada intensa de voleibol. I és que com cada any es celebra l’Open La Salle de voleibol, torneig adreçat a tots els equips de formació de la ciutat. L’Escola Domeny, evidentment, hi va ser invitada éssent aquesta és una cita obligatòria.
Els nostres jugadors/es: la Maria, la Joana, la Nora, la Maria i en Jan van gaudir d’una jornada repleta d’emoció acabant en 5ª posició. L’equip dirigit per la Clàudia Font es caracteritza per la seva intensitat, alegria, humiltat i un bon servei que fa posar a prova els rivals. Prova d’això van ser les llaminadures i la medalla que es van endur com a premi.
Els encoratgem a tots a seguir aquesta bona dinàmica i a seguir practicant esport!
91cb886873f1b634c84fbfe4928bd14b domeny 1
%d bloggers like this: